Kevadine kanuumatk Pärnu jõel

Matka algus on Türi-Allikul Veskisilla hotelli juures 06.aprilli 2019.a hommikul ja läbi saab matk Jõesuus pühapäeva õhtupoolikul.


Ööbimine on Samliku turismitalus (http://www.samliku.com/), kelle poolt on selleks nädalavahetuseks kanuud ning ka ööbida saab nende juures. Kes soovib, võib telkida, kuid on ka võimalus majas voodis magamiseks. Laupäeva õhtul on võimalik saada ka sauna ning on olemas köögi kasutamise võimalus.

Kanuude rent ja ööbimine maksab 40 eurot ühe inimese kohta. Hind sisaldab matka osas: kanuude vedu, aerusid, veste ja vajadusel ka autojuhtide transporti. Ööbimiseks on neli tuba üheste vooditega, voodipesu ning saunarätikutega. Majas on ka köök ning 1 WC. Õues on võimalik grillida.

Laupäeva õhtul ja pühapäeva hommikul on ühine toitlustamine. Toitlustamise hind on ca 6 € inimese kohta ja sisaldab põhitoidu, kuid ei sisalda (sauna)jooke, grill-liha jne.

Laupäeva ja pühapäeva päevase paadis näksimise eest hoolitseb igaüks ise.

Transpordiga on kavas teha nii, et algul jätame autod stardipaiga lähistele, kuid õhtul toome nad ööbimispaika, seega ei ole vaja magamisasju jne jõe peale kaasa võtta. Paatidesse võtame kaasa vaid esimeseks päevaks vajaliku (kerge söök, tagavarariided jne).
Seejärel otsustame, kas viime autod pühapäeva hommikul kohe finišisse või käime neil hiljem järel.

Muuseas, Türile, sh. Türi-Allkul asuvale Veskisillale on mugav liikuda ka ühistranspordiga (Türi rongijaam veidi üle 2 km, Türi-Alliku bussipeatus paarsada meetrit) ning ärasaamisega Jõesuust ei tohiks ka erilist probleemi olla, küllap ikka kellegi auto peale mahub.

Soovijaile kohapeal ka esmane kanuusõidu koolitus.


Pärnu jõel veematkamisest:
https://www.tyritori.ee/
http://www.seikleveel.ee/ee/routes-ee/river/124-prnu/route/718-prnu-jgi

 

Registreerimine ja küsimused: einar.kivisalu{at}gmail.com või tel 56607451

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga