Algamas on matkakursus

Hea matkahuviline, kindlasti kulgeb Sinu matk ohutult kui läbid mtü Harju Matkaklubi matkakursuse, Eesti kõige põhjalikuma.
Tark tuleb koolitusele, teeb kalli-kalli.
Laisk maksab kinni õnnetuse kalli !
Uus matkakursus algab 3.novembril 2016, veel on vabu kohti!
Harju Matkaklubi pakub Sulle soodsalt Eesti kõige põhjalikuma matkakursuse 27. oktoobrist 2016 kuni maini 2017 Harju Matkaklubis Tallinnas Türi tn 6 – 76. Õppused toimuvad 2 korda kuus neljapäeviti kl 17.30…. 20.30. Kursusele ootame kõiki matkajaid, soovitav on esmakogemus. Läbitava kursuse maht: 40 tundi loenguid ja seminare ning 20 tundi praktilisi õppusi. Ootame jalgsi- , mägi- , suusa- , jalgratta- ja automatkajaid. Õpitu kinnistavad suvised õppematkad.
Hind 200 eurot, mida saab tasuda kahes osas: esimese novembris ja teise jaanuaris. Pakume Skype põhise õppe puhul 25%-list soodustust neile, kes tahavad teooria osa iseseisvalt õpiku ja loengumaterjalide järgi õppida. Kokkuleppel saab kuulata ka osa loenguid ja valida ainult praktilised õppused. Praktiliste õppuste (20 tundi) hind on 60 € ja ühe õppuse/ loengupäeva (4 tundi) hind — 15 €.

Lisainfo ja registreerimine e-postiga ylokangur[at]mail.ee või mobiilil 5159881. Kursust juhendavad atesteeritud matkatreenerid.

Kursuste kava

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga